Gość Farmer Napisano 28 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2017 Panowie interesuje mnie odmiana Ktora rośnie tak duza jak Bellarosa tylko zeby byla z żółtą skórką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik 2 Napisano 29 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2017 Elmundo nawet na słabsze stanowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 29 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2017 Byłem wczoraj na zjazdowej i była tam czarna dziura. Niby 5zl ale kompletny brak kupca. Towaru jak na lekarstwo a niektórzy stali tam 3 doby a i tak nie sprzedali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość WITOLD Napisano 2 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2017 FARMER NABĄDŻ ODMIANĘ "IGNACY"ROŚNIE DUŻA WYDAJNOŚĆ BARDZO DOBRA A I SMAK WYŚMIENITY POLECAM BO MAM I JESTEM Z NIEJ ZADOWOLONY O ILE MOŻNA BYĆ ZADOWOLONY Z ZIEMNIAKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Farmer Napisano 3 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2017 Gwiazda Michalina Ignacy Ktora z nich rosnie najgrubsza i jaka srednia ilosc bulw pod krzakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arturo Napisano 3 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2017 ruszyło Rumunia ładuje na południu w okolicach Kraka 6zł za ładna grubą pyrke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin95 Napisano 3 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2017 ruszyło Rumunia ładuje na południu w okolicach Kraka 6zł za ładna grubą pyrke prawdziwe info czy kity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Noel Napisano 3 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2017 prawdziwe info czy kity? Bujda. Sprzedawalem dużo na Rumuna co roku, nikt nie dzwonił nikt nie pytał prędzej swoją przywioza. Jedyne co ruszy na Rumka to sadzeniak w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Blazej Napisano 3 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2017 Po 3 zł towaru do bulu Rumek też głupi nie jest żeby przepłacać więc ktoś propagandę sieje przynajmniej do mnie też nikt nie dzwonił a juz reż ladowaleem na Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adam Napisano 3 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2017 prawdziwe info czy kity? w mazowieckim też ładuje tylko po 5 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2017 Zero rumuna koło krakowa na giełdzie5zeta wyjście siejecie propagande Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyrka Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2017 Kraków kolego 0.50-0.60gr/kg i ciągle brakuje pola zalane połowa towaru została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2017 Gdzie ty masz 50 60 gr ale ty pie...lisz 5 zeta za worek to max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Teo Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2017 Kraków kolego 0.50-0.60gr/kg i ciągle brakuje pola zalane połowa towaru została Kolega to wez tam powiedz producentow bo mi z kazimierzy wozi pyre 160 km za 5 zl z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2017 Kolega to wez tam powiedz producentow bo mi z kazimierzy wozi pyre 160 km za 5 zl z transportem.To nie wiem który z was jest większym ... ten co wozi za darmo czy ten który żydzi tak. O ile prawdę mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość TKI Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2017 Potwierdzam Dolina Kraka 8-9złotówek za wór na Rybitwach w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sw Mikołaj Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2017 Co tak u was tanio na Sieradzu już po 20 zł ale za 100 kilo haha. A tak na poważnie to po co piszecie takie bzdury jak wszyscy dobrze wiedzą jak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Teo Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2017 To nie wiem który z was jest większym ... ten co wozi za darmo czy ten który żydzi tak. O ile prawdę mowisz Prawda prawda. Dziś znów był. Panie ja mogę nawet kamieniami albo i trawa handlować byle by kasa była. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość syzyf Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2017 Potwierdzam Dolina Kraka 8-9złotówek za wór na Rybitwach w nocy za wór 30kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2017 Prawda prawda. Dziś znów był. Panie ja mogę nawet kamieniami albo i trawa handlować byle by kasa była. PozdrawiamStary ja Cie rozumiem, chęć zysku, ale są jakies granice przyzwoitości. Ciepła kupa tez bys handlował, byleby kasa się zgadzała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość teo Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2017 Stary ja Cie rozumiem, chęć zysku, ale są jakies granice przyzwoitości. Ciepła kupa tez bys handlował, byleby kasa się zgadzała? To co wg Ciebie sam mam jechac na Proszowice i kupic po 3,5 ?? Wole zapłacić 5 w domu. Czy czekać aż konkurencja zawiezie na moje punkty?? I być dumnym że zapłaciłem chłopu 2 zl drożej ale nie sprzedaje nie zarabiam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość błaszki Napisano 11 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2017 Hej jak tam cena ziemniaka jakieś zmiany na lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Antek Napisano 13 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2017 Warszawa 5zl/worek irgi można kupić i to od handlarza. Zejście prawie zerowe. Jeszcze takiej biedy nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość normalny Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudnia 2017 Panowie co tam było na Proszowicach w tym tygodniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wieśpol Napisano 15 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2017 (edytowane) niskie ceny? zastanawiasz się dlaczego? odpowiedź jest prosta Import. Całe hale na Broniszach zawalone importem. Edytowane 15 Grudnia 2017 przez IGRiT Usunięto dane kontaktowe. forum nie służy do przedstawienia swojej oferty handlowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi