Gość Sadek Napisano 7 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2017 To chyba najszybszy rok pod względem rwania przeciąga się przez deszcz a u nas i tak już idared w połowie a ilości wcale nie ma i tak większość w naszym rejonie przemysł 91 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fgfg Napisano 7 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2017 przemysł był po 12 gr kolejki na skupach były a jak jest po 80 - 90 gr to jeden z drugim chce 1,20 i nie sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 7 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2017 A co tu sypać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 7 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2017 za cały samochód spadów 30 ton już mi dają 95gr plus vat , ale jeszcze się wstrzymam ,bo zaczęła się walka między przetwórniami o towar i cena w następnym tygodniu będzie wyższa ,a spadom przez kilka dni nic się nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bbb Napisano 7 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2017 Ja nie mogę, ale hajs !!! tylko żeby się we łbach nie pomieszało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sad Napisano 8 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2017 za cały samochód spadów 30 ton już mi dają 95gr plus vat , ale jeszcze się wstrzymam ,bo zaczęła się walka między przetwórniami o towar i cena w następnym tygodniu będzie wyższa ,a spadom przez kilka dni nic się nie stanie To masz szczęście że masz tyle jabłek w takim roku inni nie mają takiego szczęścia. Cena na skupach 0,92 z piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość realny Napisano 8 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2017 To masz szczęście że masz tyle jabłek w takim roku inni nie mają takiego szczęścia. Cena na skupach 0,92 z piątku spoko oddadzą to w przyszłym sezonie i tak przez parę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ja Napisano 8 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2017 I kupie Merola??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2017 Wie ktoś po ile ekologiczny kupują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eco Napisano 9 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2017 Wie ktoś po ile ekologiczny kupują? 2.zł z certyfikatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 9 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2017 A bez certyfikatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eco Napisano 9 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2017 A bez certyfikatu? Jest to zwykłe przemysłowe jabłko od 0,90 do 0,95. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafi Napisano 9 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2017 Może ktoś wie jaka cena na bronkach za szampiona jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 9 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2017 Szampion na broniszach 1,75-2,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafi Napisano 9 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pietrek Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Wczoraj na Bronkach piękna Renówka lub Arno max 25 zł a dobry średniak 22 zł. Ceny z godziny 12 jabłek full. Lobo olbrzymy klasa extra wybarwienie powyżej 80% 35 zł. Ligol 27zł. Na chwilę obecną mnóstwo osób sprzedaje na bieżąco z powodu małej ilości towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ???? Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Wczoraj na Bronkach piękna Renówka lub Arno max 25 zł a dobry średniak 22 zł. Ceny z godziny 12 jabłek full. Lobo olbrzymy klasa extra wybarwienie powyżej 80% 35 zł. Ligol 27zł. Na chwilę obecną mnóstwo osób sprzedaje na bieżąco z powodu małej ilości towaru. A jak zejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pietrek Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Zejście średnie. Biorą Cię na "zmiękczenie" jak im się towar podoba. Najważniejsza jest oczywiście cena, za którą chcesz oddać towar. Myślę, że to chwilowa nadwyżka jabłek na Broniszach. Mam znajomych, którzy w ogóle nie włączają chłodni tylko wszystko sprzedają na bieżąco. Dlatego mamy mały zastój. Patrząc na to, co dzieje się z jabłkiem nieschłodzonym - masz odpowiedź na pytanie co jest na Broniszach. Kumpel z Sandomierza, z którym jestem w kontakcie oddaje Szampiona po 20-22 zł od 7,5cm. Rybitwy też zapchane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Skupy mają obowiązek umieszczania cen w widocznym miejscu a niestosowanie tego przepisu nakłada karę w wysokości 20 a nawet 40tys zł fakt ten został zgłoszony do urzędu ochrony konsumentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Hahaha idź na pole bo tam twoje miejsce , a nie głupoty piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość konfident Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Hahaha idź na pole bo tam twoje miejsce , a nie głupoty piszesz A Ty paniusiu idź do garów.Ten wyżej ma rację, ja u siebie zgłosiłem skupczyków i jest cena co dzień NAPISANA i tak ma być...!.Grójec 0,92. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Spokój tam Lepiej się przyznać kto za 50 groszy zawiózł do tego skupu: https://www.youtube.com/watch?v=yn2vvtmfebw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SKUP Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Spokój tam Lepiej się przyznać kto za 50 groszy zawiózł do tego skupu: https://www.youtube.com/watch?v=yn2vvtmfebw Ciekawe ile u nich exsport z Kryźpana ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Ciekawe gdzie zgłosiłeś chyba do księdza haha bo nie ma nigdzie takiego przepisu a jak jest to proszę podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tv Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Zasady uwidacznia cen ar 6 z dnia 25 lipca rozporządzenie o informacji o cenie towarów i usług a zgłoszenie do Wojewódzkiego inspektoratu inspekcji handlowej ! Nowa wieś nie ma ceny na żadnym skupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi