Gość Gość Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Ciekawe co z umową sprzedaży ja właśnie wożę do nowej wsi i nikt mnie nie pyta o umowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Tak jak mówiłam nie ma żadnej ustawy po pisaniu cen , a ta która przytaczasz nijak ma się do pisania cen na tablicy zakupu na skupach wiec zajmij się chłopie swym polem bo nie masz pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ktoś Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Zasady uwidacznia cen ar 6 z dnia 25 lipca rozporządzenie o informacji o cenie towarów i usług a zgłoszenie do Wojewódzkiego inspektoratu inspekcji handlowej ! Nowa wieś nie ma ceny na żadnym skupieUstawa reguluje komunikację cen sprzedaży, a nie zakupu. Czyli jak pojedziesz na Bronisze z jabłkiem i nie wystawiam ceny to możesz dostać mandat :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Czy się wstydzicie czy analfabeci z was kto napisze wyższą cenę to ma towar! tchórze się chowają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Z takimi skoczkami co za grosz na piąta wieś jadą to się nie chandluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malinowy Nos Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 (edytowane) Skupczyków tu nawłaziło GRÓJEC 0,92. Edytowane 10 Października 2017 przez IGRiT Proszę bez takich obraźliwych tekstów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ania Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 handluje...handluje droga Anno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SkupczykiPłacza Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Zwłaszcza przez ch sie nie "chandluje" haha każdy skupczyk taki mądry a ortografii nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tadek Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Nie jeden skurczyk w tym roku zrobi majątek jak wam kasy nie wypłaci a na pewno będą takie przypadki wiec sadownicy sprzedajcie tylko pewnym firmom bo już jeden skupisz z grojeckiego co ma kilkadziesiąt skupów nie płaci gotówka od dwóch tyg a mowa o fakturach nawet 50 dni !!!o ile zapłaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aaa Napisano 11 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2017 wiadomo ze kazdy chce jak najwyższa cene,ale nie przesadzajmy, ja za grosz czy dwa nie bede wozil pol gminy dalej jablek, tylko sypie tym odbiorca co zawsze, co roku mi dokladaja po 1/2gr do kg. jak jest cena niska, przy tej cenie nawet nie wypada nic mowic o dolozeniu, bo cena jest rewelacyjna. A z wyplacalnoscia ich wiem ze nie ma problemu, ale kazdy niech robi jak uwaza. tylko abysmy sie nie przeliczyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jANUSZ cebula Napisano 11 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2017 Ludzie otwórzcie oczy idziecie do sklepu czy tam wam sprzedadzą towar jak nie zapłacicie ?SZANUJMY SIĘ I SWOJĄ CIĘŻKA PRACĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maliniak Napisano 11 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2017 wiadomo ze kazdy chce jak najwyższa cene,ale nie przesadzajmy, ja za grosz czy dwa nie bede wozil pol gminy dalej jablek, tylko sypie tym odbiorca co zawsze, co roku mi dokladaja po 1/2gr do kg. jak jest cena niska, przy tej cenie nawet nie wypada nic mowic o dolozeniu, bo cena jest rewelacyjna. A z wyplacalnoscia ich wiem ze nie ma problemu, ale kazdy niech robi jak uwaza. tylko abysmy sie nie przeliczyli... Sprawdź wagę tego co Tobie dokłada ,znam takie skupy co dokładają, ale waga u nich chodzi chyba wiesz dla kogo. Są tak ustawione że najwięcej oszukują jak się zawozi parę ton na raz.Na jednym skupie w tym roku strasznie mu zależy na towarze to waga chodzi że hohoho. Aż myślę koleś ma zwaloną wagę .A wiesz dlaczego mu ta waga tak dobrze chodzi ? bo wozi towar do Niemiec i musi mieć na samochodzie 100% pewności ładunkowej. GRÓJEC 92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kuba_1985 Napisano 11 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2017 Sprawdź wagę tego co Tobie dokłada ,znam takie skupy co dokładają, ale waga u nich chodzi chyba wiesz dla kogo. Są tak ustawione że najwięcej oszukują jak się zawozi parę ton na raz.Na jednym skupie w tym roku strasznie mu zależy na towarze to waga chodzi że hohoho. Aż myślę koleś ma zwaloną wagę .A wiesz dlaczego mu ta waga tak dobrze chodzi ? bo wozi towar do Niemiec i musi mieć na samochodzie 100% pewności ładunkowej. GRÓJEC 92 to tak jak na skupach u łapki w okolicach białej rawskiej zawsze kiwa jak nie na kwitach za całe samochody to na wadze przy mniejszych ilościach,dla mnie to on może płacić i 5 gr drożej a gadowi nie zawiozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 11 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2017 To sobie zważ w domu jak ci nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 11 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2017 Ajj pada i zbierać nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 11 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2017 Chłop to jak jest 1zl to mało za przemysł i waga nie pasuje a jak z 0,15 gr stanieje na 0,10 gr wtedy nie pyta o cenę tylko się cieszy ze wysypał i waga nawet pasuje,dziwna maja mentalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JÓZEK Napisano 11 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2017 Chłop to jak jest 1zl to mało za przemysł i waga nie pasuje a jak z 0,15 gr stanieje na 0,10 gr wtedy nie pyta o cenę tylko się cieszy ze wysypał i waga nawet pasuje,dziwna maja mentalnośćCzego tu wchodzisz i bijesz piane? ... Jasieniec 0,92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 11 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2017 Ale kabaret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gggf Napisano 11 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2017 kabaret bo to forum producentów przemysłowego gruzu a nie jablek, Temat jabłek deserowych martwy............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 11 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2017 kabaret bo to forum producentów przemysłowego gruzu a nie jablek, Temat jabłek deserowych martwy............. Bo jabłek deserowych mało malutko i praktycznie po zbiorach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ggg Napisano 11 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2017 to sie zdecyduj bo cały czas czytam że nie ma jabłek ale przemysłowych..........czyli wychodzi że wogóle jałblak nie ma tak ? heh już sami nie wiecie ci piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aaa Napisano 12 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2017 kiedys przypadkiem sprawdzilem wage i sie zgadzala, ale uwazam ze jakies zaufanie musi byc dla innych, widze ze wiekszosc sadownikow widzi jakis szwindel u kogos innnego a nie u siebie... nie wiem jak u innych u mnie w tym roku przemyslu jest ile jest, zawsze jest cos do odrzucenia, a to jakas owocowka,jakies male jablko, cos upadnie, podejrzewam ze procentowo poodbnie jak co roku, co do zbiorow ja bede jeszcze 2 tygodnie rwal jablka, odnosnie urodzaju to nie uwazam zeby u mnie byla tragedia, napewno powyzej 70% zbioru roku poprzedniego bedzie,ale jak kto dbal tak ma:) oby wiecej takich lat jak ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba1985 Napisano 12 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2017 Obnizka z 92 Na 90gr biala Rawska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sad Napisano 12 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2017 Obnizka z 92 Na 90gr biala Rawska Sandomierz okolice podwyżka z 93 na 94 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2017 Obnizka z 92 Na 90gr biala Rawska Skupy się dorabiają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi