Gość skupczyki nie płaczą :) Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 piszesz coś ciągle o płaczu a mi sie na płacz nie zbiera uwierz chyba że ze śmiechu jak czytam te brednie proszących sie na forum "sadowników" aby im dać złotówkę Zadzwon na przetwórnie powiedz ile masz towaru i negocjuj. A jak masz swoich skupowych to sie ciesz nie wiem w czym masz problem, myslisz że ci "twoi" skupowi to na tobie nie zarabiają ? o grosz to byś pewnie 30 km dalej pojechał. Sam nie wiesz co piszesz, chciałeś zabłysnąć ale nie bardzo wiesz jak. A jak już to przetwórnia bedzie płacic a nie skupowy, już tłumaczyłem jak to wyglada ale za trudne do ogarnięcia dla ciebie. Wsiądz na traktora i jedz w pole tak będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 (edytowane) Żal ... ściska niektórym.....okolice Jasieńca 0.92 Edytowane 14 Października 2017 przez IGRiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SkupczykiPłacza Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 A czy ja sie o cos prosze? Nie sadze, nauka czytania ze zrozumieniem w szkole byla Ci chyba obca... Ja Ci mowie ile bedziecue placic i o nic sie nie prosze... Czytanie ze zrozumieniem ciag dalszy, pisalem ze nigdzie nie jezdze tylko skupy przyjezdzaja do mnie. Nie mam zamiaru wozic na zaklad bo mi sie nie oplaca za 3 czy 5 groszy organizowac transporu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hmm Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 sam napisałeś jaka jest różnica omiajac skup - 3 - 5 gr.......myślisz że transport który do ciebie przyjezdza to na wode jezdzi a kierowca to darmo robi ? samemu jechac zle i zawiezc na skup zle bo sie skupczyk dorobi najlepiej jakby darmo wszystko było nie dość że do jaśnie pana samochód przyjedzie to jeszcze zle bo 3 gr więcej jest na przetwórni.....nie opłąca sie samemu jechac to za transport musisz zapłacic ale to przecież skandal jak można tak żerować.... aha i ile skupy będa płacić to żebyś sie nie zdziwił w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pesymista Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 jA WAM MÓWIĘ .... ZŁOTÓWKI NIE BEDZIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 My sadownicy to na wodę jeździmy a jabłka same do skrzyni wskakują nie pryska się i nie kosi tylko kasę kosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 jA WAM MÓWIĘ .... ZŁOTÓWKI NIE BEDZIE !!! będzie dużo więcej niż złotówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JAN Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 (edytowane) POWINNO BYĆ MAX 50GR Edytowane 14 Października 2017 przez IGRiT Usunięto inwektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 na logikę, walka o jabłko przemysłowe na forum które i tak osiąga rekordowe ceny, wręcz nie spotykane przy takim urodzaju i nie czarujcie już bo każdy wie jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownik Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 (edytowane) Gościu o jakim urodzaju mówisz? W zeszłym roku zebralem 1500 ton przemysłu a na obecna chwile kręcę się w okolicach setki. Mróz zniszczył pąki i jeżeli wypisujesz takie farmazony to od razu wiadomo że nie jesteś sadownikiem a leniem, który myśli że od pustej gadaniny mu przybędzie. Weź się człowieku za robotę. Edytowane 14 Października 2017 przez IGRiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 za to przeszły gradobicia i dużo jabłka nie nadaje sie do eksportu. Rachunek mniej więcej sie wyrówna. To że jabłek jest mniej to wiadomo ale nie pisałbym że nie ma, okolice Białej Rawskiej dzień w dzień czubate zestawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 (edytowane) sadownik, spójrz przez swoje oczy przez okno swojego piętrowego domu na podwórko, i co widzisz, kostka, ze dwa świerze traktory, wózki, dominiaki itd, zostaw to i idź do normalnej roboty a poza tym skoro ty się szczycisz mianem że jesteś sadownikiem i twierdzisz że tyle przemysłu/odpadu produkujesz to z ciebie nie sadownik, mało ci tego wszystkiego bo zmarzło???? Edytowane 14 Października 2017 przez IGRiT Usunięto obraźliwe fragmenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 (edytowane) sadownik nie ma czasu napisać coś na forum bo komorę zastawia, że żałosny jest to wiadomo ale zaraz odstawi parę skrzyń odpadu i jak wpadnie na forum to mało co się nie posra i zapłacze że jak to mu ciężko jest, ale baran jest baranem, normalny sadownik to wie że teraz za spad wystarczyło by 50-60 groszy a za deser 1,00-12,00 a wiosną 1,70-2,00 ale jak barany mają nie wiadomo gdzie oczy i mózg to ich sprawa, Edytowane 14 Października 2017 przez IGRiT Usunięto inwektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 jA WAM MÓWIĘ .... ZŁOTÓWKI NIE BEDZIE !!! a ja wam mówię przemysłu też nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 WALI SIĘ W TYCH ŁBACH TYM LUDZIOM, POWINNO BYĆ MAX 50GRa drugie 50 dla skupowiczow!!!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fgfg Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 proponuje wrócić do tematu a swoje problemy załatwiać w realu umówcie sie i sobie pogadacie łódzkie 88 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 ŻADEN SIĘ NIE ODWAŻY UREALNIĆ, NP ZOSTAWIĆ NR TEL BO TU JEST MĄDRY W GADCE, TYLKO MIMO ŻE W TAMTYM ROKU SYPAŁ PO 20-30-40 GROSZY I SIĘ CIESZYŁ A TERAZ BOHATERA STRUGA, BIAŁA RAWSKA 92GR, O 42 ZA DUŻO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 Mazowieckie 0,93 jabłek coraz mniej na skupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olek Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 Łódzkie nie 0,88 a 0,92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ligol Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 Ale jazda zazdrosci bo przeciez sadownik to ma rypac za darmo a jak zarabia to w oczy kole to se posac sad i sprzedawaj nawet po 5 zľ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hgghg Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 okolice Białej Rawskiej skupy zasypane jabłkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bledow Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 Jabłek przemysłowych miało nie być a dziś na skupie wszystko zasypane i się nie zmieściłem a mój skupowy ma sporo tych opakowań a na podwórko jak chciałem to najbliższy termin na wtorek bo co dzień poumawiane ma sypanie , jak tak będziecie walić to nigdy nie zdrożeje dawał 0,92 ale już bardzo niechętnie Goliany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ni ma jabka Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 tak tak MIAŁO nie być heheh Do Częstochowy na msze jezdzcie że taką cene macie a nie jeszcze roszczenia żeby było więcej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 14 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2017 Szanowni Państwo, Sadownik jest potrzebny Skupującemu a Skupujący Sadownikowi, bo jeden bez drugiego nie będzie miał co robić. W związku z tym prosimy o wzajemne szanowanie się w wypowiedziach i nie używanie słów i sformułowań powszechnie uznanych za obelżywe. Z góry pięknie dziękujemy Pozdrawiamy Administracja Forum IGRiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2017 Jabłek przemysłowych miało nie być a dziś na skupie wszystko zasypane i się nie zmieściłem a mój skupowy ma sporo tych opakowań a na podwórko jak chciałem to najbliższy termin na wtorek bo co dzień poumawiane ma sypanie , jak tak będziecie walić to nigdy nie zdrożeje dawał 0,92 ale już bardzo niechętnie Goliany zapraszam do nowej wsi 3 skupy i miejsca do spania na każdym do woli 0,92 dla każdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi