Jesteśmy producentem wyrobów piekarniczych z ponad 35-letnim doświadczeniem na rynku.
Dotychczas korzystaliśmy z jaj z chowu klatkowego, jednak ze względu na zmieniające się potrzeby rynku oraz naszych odbiorców planujemy przejść na produkcję z wykorzystaniem wyłącznie jaj kurzych z chowu ściółkowego (ewentualnie również z wolnego wybiegu).
Interesują nas świeże jaja kurze klasy A z chowu ściółkowego w rozmiarach (klasie wagowej) L oraz M (ewentualnie w przypadku problemów z dostępnością akceptowalny byłyby również jaja z wolnego wybiegu).
Szacunkowa łączna ilość zamawianych jaj (w obu rozmiarach) wynosi 90 000 szt. - 150 000 szt./tydzień
Preferujemy podpisanie umowy zapewniającej ciągłość dostaw oraz gwarancję dostępności towaru, a także współpracę z dostawcami posiadającymi odpowiednie certyfikaty jakości.
Prosimy o przesłanie ofert z informacjami dotyczącymi:
Jednostkowych cen netto (rozmiary L i M),
warunków dostawy,
posiadanych certyfikatów,
możliwości długoterminowej współpracy.