premium information banner
Giełdy
+ Darmowe ogłoszenie

2021-11-02

Webinarium: eksport polskiej żywności do Szwecji i Finlandii

Udostępnij ten artykuł

Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa organizuje w dniu 5 listopada webinarium pt. „Szwecja i Finlandia – możliwości eksportu polskiej żywności” przeznaczone dla producentów i eksporterów z sektora rolno-spożywczego.

image

Jak informuje KOWR, dzięki webinarium dowiemy się m.in.:

  • jak wygląda rynek produktów ekologicznych w Szwecji
  • czym kierują się konsumenci w Finlandii podczas zakupów żywności
  • jak wejść na rynek i sprzedawać na rynkach Finlandii i Szwecji
  • jakie są perspektywy dla eksportu polskiej żywności na oba rynki

Prelegenci:

  • Jan Markiewicz, II Sekretarz ds. politycznych i ekonomicznych, Ambasada RP w Helsinkach
  • Sebastian Magier, Kierownik Zagranicznego Biura Handlowego PAIH w Sztokholmie
  • Laura Ihanainen, Kierownik Rozwoju z działu Handlu towarami, Grupa Kesko – jeden z największych sprzedawców detalicznych żywności w Finlandii
  • dystrybutor w Szwecji (do potwierdzenia)

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny. W celu wzięcia udziału konieczne jest wypełnienie formularza rejestracyjnego, do którego dostęp znajdziemy otwierająć dokument z zaproszeniem na webinarium - TUTAJ - KLIK

Termin nadsyłania zgłoszeń upływa 4 listopada 2021r., o godzinie 12:00

Po zakończeniu procesu rejestracji zostanie przekazany link aktywacyjny

Dodaj komentarz



0 komentarze

Sonda

Czy uważasz, że cele i regulacje zawarte w Zielonym Ładzie UE mogą w konsekwencji doprowadzić do upadku gospodarstw indywidualnych?

Podobne wiadomości

#
Strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Informujemy, że poprzez dalsze korzystanie z tego Serwisu, bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookies i im podobnych technologii w Twoim urządzeniu końcowym oraz na korzystanie z informacji w nich zapisanych. Ustawienia w zakresie cookie możesz zawsze zmienić. Więcej w naszej Polityce Prywatności